NEWS

FUSIO-DOSE

personalisatie De boosters, vijf geconcentreerde verzorgingsformules, worden gemend met de concentrés, vier krachtige actieve ingrediënten,  om verschillende combinaties te kunnen bieden voor een  verzorging op maat en een onmiddellijke en langdurige     transformatie van het haar.      Ontdek Fusio-Dose

...more...

REFLECTION

REFLECTION ME, MY COLOR, MY CARE Kérastase verlegt de grenzen van verzorging voor gekleurd haar. Dit dankzij de herformulering van het volledige Reflection gamma. Meer nog, we gaan een stap verder met een baanbrekende innovatie in kleurcorrectie: De Touches Chromatiques, de eerste verzorgende kleurcorrectie voor gekleurd haar.

...more...

RESISTANCE Extentioniste

RESISTANCE Extentioniste Lang en sterk haar met Resistance Extentioniste Met buitengewone verzorgingen is er geen beperking voor de lengte die u kunt bereiken. Resistance van Kérastase vernieuwt de inwendige structuur van verzwakt haar dat de neiging heeft af te breken en gespleten punten te vertonen. Het versterkt en herstelt het haar om het van de aanzet tot de punten sterker te maken.

...more...
READ MORE

SERVICE

ABOUT US

Wij heten u graag van harte welkom in onze knusse Japanse salon. Stap in een andere wereld voor een geheel nieuwe ervaring! Terwijl u geniet van onze exclusieve Japanse service, waant u zich in Japan zelf.

KRASTASE

De producten die wij gebruiken, worden in Japan vervaardigd en zijn met name voor Japans en Aziatisch haar geschikt. U wordt verwelkomd met een Japans tijdschrift en haarcatalogus, vergezeld door een kopje illy-koffie uit ons professionele espressoapparaat, Japanse thee en zoete lekkernijen. We verheugen ons op uw bezoek. Heren en kinderen zijn natuurlijk ook welkom!

YUKO SYSTEM

YUKO Hair Straightening, ook bekend als 'Japanese Straightening', is een wereldberoemde manier om het haar te ontkrullen. Deze in de Verenigde gepatenteerde methode wordt gezien als de beste manier om het haar chemisch te ontkrullen. Het resultaat is glanzend, probleemloos haar, dat slechts weinig onderhoud vereist. Hoe sterk uw haar ook krult of springt, met YUKO krijgt u het resultaat dat u altijd al voor ogen had.

HAIR STRAIGHTENING

Met de in de Verenigde Staten gepatenteerde YUKO HAIR STRAIGHTENING-methode wordt het haar door middel van een warme haartang prachtig steil gemaakt.

FAQ

OUR WORKS

 • STYLE1

 • STYLE2

 • STYLE3

 • STYLE4

 • STYLE5

 • STYLE6

MENU

CONTACT & ACCESS

ACCESS

-Amsterdam

Kastelenstraat 266 1082 EJ Amsterdam The Netherlands

+31(0)20-6448798

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalonDenHaag/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)

ACCESS

-DenHaag

Denneweg 51 2514 CD DenHaag The Netherlands

+31-(0)70-750-6192

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalon/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)

info@miyabisalon.nl