NEWS

Chronologiste

Chronologiste combineert luxe geavanceerde technologie met een unieke zintuiglijke ervaring. Deze herstellende behandeling sublimeert alle haartypes, van de hoofdhuid tot in de punten.

...more...

Symbiose

CELLULAIRE ANTI-ROOS HAARVERZORGING Ontdek de nieuwe cellulaire anti-roos haarverzorging van Kérastase. Langdurige efficiëntie gecombineerd met luxueuze verzorging. Verwijdert roos/schilfers onmiddellijk en vult het vochtgehalte van het haar

...more...

Chroma Absolu

Chroma Absolu brengt een baanbrekende innovatie op de markt voor luxe kleurverzorging die zich richt op de verzorging van de kleur van binnenuit, in plaats van het oppervlakte.

...more...
READ MORE

SERVICE

ABOUT US

Wij heten u graag van harte welkom in onze knusse Japanse salon. Stap in een andere wereld voor een geheel nieuwe ervaring! Terwijl u geniet van onze exclusieve Japanse service, waant u zich in Japan zelf.

KERASTASE

Miyabi salon is door KÉRASTASE gecertificeerd in de categorie 'Best Class'. Het gerenommeerde merk KÉRASTASE werd in 1964 opgericht in Parijs. Tegenwoordig maakt het deel uit van L'Oréal Group.

YUKO SYSTEM

YUKO Hair Straightening, ook bekend als 'Japanese Straightening', is een wereldberoemde manier om het haar te ontkrullen. Deze in de Verenigde gepatenteerde methode wordt gezien als de beste manier om het haar chemisch te ontkrullen. Het resultaat is glanzend, probleemloos haar, dat slechts weinig onderhoud vereist. Hoe sterk uw haar ook krult of springt, met YUKO krijgt u het resultaat dat u altijd al voor ogen had.

HAIR STRAIGHTENING

Met de in de Verenigde Staten gepatenteerde YUKO HAIR STRAIGHTENING-methode wordt het haar door middel van een warme haartang prachtig steil gemaakt.

FAQ

OUR WORKS

  • STYLE1

  • STYLE2

  • STYLE3

  • STYLE4

  • STYLE5

  • STYLE6

MENU

CONTACT & ACCESS

ACCESS

-Amsterdam

Kastelenstraat 266 1082 EJ Amsterdam The Netherlands

+31(0)20-6448798

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalonDenHaag/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)

ACCESS

-DenHaag

Denneweg 51 2514 CD DenHaag The Netherlands

+31-(0)70-750-6192

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalon/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)

info@miyabisalon.nl