Veel voorkomende vragen over Yuko Hair Straightening

1. Wat is het verschil met andere manieren om het haar te ontkrullen?

Als het haar eenmaal steil is, blijft het ook steil. Bij daarop volgende behandelingen hoeven we alleen het aangegroeide, gekrulde haar te behandelen.

2. Hoe vaak moet mijn haar behandeld worden om steil te blijven?

Bij ernstig gekruld haar is eens per half jaar meestal genoeg. Bij licht gekruld haar is eens per jaar meestal genoeg.

3. Hoeveel dagen moet ik wachten met het wassen van mijn haar na deze behandeling?

U mag uw haar 2 dagen (48 uur) niet wassen. De chemicaliën die bij het ontkrullen gebruikt zijn, zijn nog 48 uur actief. Gedurende die tijd mag u geen slagen in uw haar laten maken, en het haar niet nat maken. Als uw haar binnen deze 48 uur toch nat is geworden en weer is gaan krullen, maakt u het haar weer steil door middel van een haartang.

4. Kan deze behandeling op haar worden toegepast dat al een kleuring heeft ondergaan?

Ja, dat kan. Het kleurproces heeft wel een beschadigend effect op het haar. De mate van haarbeschadiging kan het resultaat van het ontkrullen beïnvloeden Raadpleeg onze stylisten voordat u een behandeling laat uitvoeren.

5. Kan deze behandeling toegepast worden op haar met highlights?

In sommige gevallen is dit niet mogelijk. Highlights kunnen ervoor zorgen dat uw haar niet overal even steil wordt. Op de plaatsen waar het beschadigd is door de highlights kunnen golven in het haar blijven bestaan. Of de behandeling op zulk haar kan worden toegepast, hangt af van de mate van beschadiging en van het het proces dat voor de highlights is gebruikt. We raden u aan eerst onze stylisten te raadplegen.

6. Kan deze behandeling toegepast worden op haar dat eerder een masker heeft gehad?

Nee, dat is niet mogelijk. Door het masker wordt het haar bedekt met een beschermende laag die voorkomt dat de componenten van de behandeling in het haar doordringen. U moet minstens 3 maanden na het aanbrengen van het masker wachten voordat u de behandeling kunt ondergaan.

7. Ik heb een ontkrullingsbehandeling gehad, maar bij de haarwortel begint mijn haar weer te krullen. Moet ik nu weer een behandeling over het hele haar laten uitvoeren? Hoeveel kost dit?

Nee, we ontkrullen dan alleen het aangegroeide gedeelte bij de haarwortel. De kosten hiervoor bedragen doorgaans hetzelfde als de voorgaande behandeling. Dit, omdat de behandeling tijd, moeite en vaardigheid vereist. Ook moet het nieuwe ontkrulde gedeelte perfect aansluiten op het gedeelte dat tijdens een vorige behandeling ontkruld is.

8. Moet ik nog speciaal op iets letten na de ontkrulbehandeling?

U mag uw haar tijdens de eerste 48 uur niet wassen. We raden u ook aan om Yuko thuisverzorgingsproducten te gebruiken. Omdat er gebruik wordt gemaakt van ionisatie, dragen deze producten in belangrijke mate bij tot het succes van de behandeling. Het is aangetoond dat het gebruik van deze thuisverzorgingsproducten het succes van de behandeling aanmerkelijk verbetert.

Gebruikte termen
Hair straightening (ontkrullen)
Phitenhttp://www.phiten.com/
BEHANDELINGEN VOOR HET HAAR

Contact

ACCESS

-Amsterdam

Kastelenstraat 266 1082 EJ Amsterdam The Netherlands

+31(0)20-6448798

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalonDenHaag/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)

ACCESS

-DenHaag

Denneweg 51 2514 CD DenHaag The Netherlands

+31-(0)70-750-6192

 https://www.facebook.com/MIYABIHairSalon/

Tuesday - Sunday
10:00-20:30 (Weekdays)
9:30-18:00 (Weekend)